سازماندهی نمونه ها درون آزمایشگاه، به دلیل تنوع و تعداد نمونهها وهمچنین تعدد مراکز استفاده، امری چالش برانگیز برای پرسنل آزمایشگاهی است. جا لوله ای ها تجهیزاتی ساده با نقشی پر رنگ در سازماندهای انواع لوله ها هستند که علاوه بر نظم بخشیدن به لوله ها تاثیرات انکار ناپذیری در آراستگی آزمایشگاه و حفظ سلامت حداکثری نمونه ها دارند. جالوله های مختلف (رک های لوله) در عین سادگی و شباهت به یکدیگر، کاربردهای متفاوتی دارند و می بایست با در نظر گرفتن پارامترهایی نظیر نوع و ابعاد لوله، تعداد لوله، تنوع لوله های مورد استفاده به صورت همزمان، حساسیت نمونه به دما (نیازمند فرآیند سرمایش) و ….. انتخاب شوند.
- قابلیت قرارگیری روی یکدیگر
- مقاوم در برابر اکثر اسید ها
- دارای ردیفبندی ماتریسی
- قابل اتوکلاو
- قابلیت فریز شدن
رک ها و جالوله ای هایی که در اندازه ها و ابعاد پایدار و متناسب با ظروف مختلف نمونه گیری رایج در آزمایشگاه ها طراحی و تولید می شوند تجهیزاتی مهم برای جلوگیری از نشت نمونه ها و پیرو آن آلودگی محیط می باشند. این امر، بخصوص در مورد نمونه هایی که در بردارنده مواد زیستی خطرناک هستند سبب حفظ سلامت پرسنل آزمایشگاهی می باشد.
نظم و سازماندهی مناسب نمونههای مختلف را میتوان یکی از مهمترین نکات در آزمایشگاهها بهشمار برد که تاثیر بسزایی در عملکرد و افزایش بازدهی و ایمنی شغلی پرسنل دارد. با توجه به کاربرد وسیع لولههای آزمایش برای نگهداری و ترکیبکردن نمونهها و یا کشت و نگهداری ارگانهای زنده (مانند میکروبها)، سازماندهی این ابزار به طوری که هم به درستی دستهبندی شده باشند و هم بتوان به راحتی به نمونهی مورد نظر دسترسی داشت یکی از دغدغههای اصلی پرسنل آزمایشگاهی محسوب میشود.
رنگبندی جهت سازماندهی لولهها
قابلیت استفاده برای ظروف نمونهگیری
طراحی جذاب، آراستگی محیط
طراحی جذاب، آراستگی محیط