جهت مشاهده مقالات علمی و مطالب کاربردی گردآوری شده توسط این مجموعه بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
انتشارات و پوسترها
ما در شرکت پل ایده آل پارس در طول سالیان فعالیت در حوزه آزمایشگاهی، همواره خود را در برابر ترویج علوم آزمایشگاهی مسئول دانستهایم. با همین نگرش این شرکت چاپ و توزیع رایگان کتب، پوسترها و اطلس جامع تخصصی در حوزه علوم آزمایشگاهی را در کارنامه خود دارد.
امید است توانسته باشیم قدمی کوچک در راستای قدردانی از تلاشهای بیدریغ فعالین حوزه سلامت و علوم آزمایشگاهی برداشته باشیم.
اینک، در راستای استمرار خدمات خود، پوسترهای آزمایشگاهی را به صورت فایلهای PDF در ابعاد چاپی به صورت رایگان در دسترس عموم قرار داده ایم.
توجه داشته باشید که فرمت پوسترهایی که جهت دانلود ارائه شده است، PDF میباشد. پس حتما جهت باز کردن فایل برای چاپ یا پرینت از نرمافزارهای PDF خوان (PDF Reader) و دستگاه چاپ دیجیتال استفاده نمایید.
همچنین ابعاد هر پوستر در زیر آن درج شده است که در صورت لزوم میتوانید آن را به چاپخانهی مورد نظر اطلاع دهید.
پوسترها (جهت چاپ با دستگاه دیجیتال)
کتابچه آموزشی
بیوگرافی دکتر محمد قهری
در یکی از روزهای آذر ماه سال ۱۳۳۸ در شهرستان ملایر به دنیا آمدم، چند سال قبل از سن مدرسه به تهران مهاجرت کردیم و دوران تحصیلات ابتدائی را در دبستان نیکی اعلاء واقع در خیابان فرمانیه (دزاشیب) و تحصیلات متوسطه را در دبیرستان های شهنائی (تهران) و پهلوی (ملایر) به پایان رسانده و در پائیز سال ۱۳۵۷ تحصیل در دوره کارشناسی علوم آزمایشگاهی را در دانشکده پزشکی دانشگاه ملی ایران آغاز کردم. در پائیزسال ۱۳۶۳ دوره کارشناسی ارشد قارچ شناسی پزشکی را در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران شروع کردم، با توجه به شرایط جنگی کشوربه تحقیق در مورد عفونت های قارچی در مجروحین جنگی و مصدومین شیمیائی به عنوان پایان نامه دوره کارشناسی ارشد پرداختم و در سال ۱۳۶۷ با دفاع از این پایان نامه موفق به اخذ درجه کارشناسی ارشد شدم. همزمان با برگزاری اولین کنکور دوره دکترای علوم آزمایشگاهی در این کنکور شرکت کرده و در سال ۱۳۶۸ به عنوان دانشجوی دوره دکترای علوم آزمایشگاهی در دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی پذیرفته شدم. در سال ۱۳۶۵ به عنوان پژوهشگر به استخدام مرکز تحقیقات نظامی در دانشگاه تازه تاسیس امام حسین در آمدم که بلافاصله به عنوان مسئول بخش قارچ شناسی در انستیتوپاستور ایران مشغول انجام تحقیقات اپیدمیولوژیک قارچ شناسی در نیروهای نظامی شدم. با پایان یافتن جنگ در سال ۱۳۶۷ و پایان ماموریت در انستیتو پاستور به عنوان عضو هیات علمی در بخش علوم زیستی در دانشکده علوم پایه دانشگاه امام حسین پذیرفته شده و مسئول دروس قارچ شناسی، روش تحقیق، و متون تخصصی برای دانشجویان کارشناسی میکروبیولوژی در آن دانشگاه بودم. در سال ۱۳۸۳ برای تحصیل در دوره دکترای تخصصی (PhD) قارچ شناسی پزشکی راهی دانشکده پزشکی دانشگاه تربیت مدرس شده در سال ۱۳۸۹ از آن دانشگاه فارغ التحصیل شدم.
از سال ۱۳۶۸ الی ۱۳۷۱ مسئولیت طرح تحقیقاتی و تولیدی تهیه لام های کمک آموزشی در رشته های مختلف علوم آزمایشگاهی(هماتولوژی، قارچ شناسی، تک یاخته شناسی، کرم شناسی) را در جهاد دانشگاهی دانشکده بهداشت دانشگاه تهران بر عهده داشته و در همین زمان نیز مسئول بخش طرح ها و تحقیقات جهاد دانشگاهی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بوده و آزمایشگاه تحقیقاتی قارچ شناسی در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی را راه اندازی کردم که البته بعد از اتمام دوران دانشجوئی مجبور به ترک این مسئولیت ها شده و بصورت تمام وقت به تدریس در دانشگاه امام حسین پرداختم.
در سال ۱۳۹۳ با ۲۷ سابقه کار در دانشگاه بازنشسته شدم و از آن زمان به بعد به عنوان مسئول فنی در آزمایشگاه های درمانگاه فولاد، بیمارستان فارابی، آزمایشگاه رسالت، آزمایشگاه ظریفی مشغول به کار بوده ام.
افتخار همکاری با شرکت پل ایده آل پارس را نیز از حدود سال های ۱۳۸۰ به این طرف داشته و دارم و در نتیجه این همکاری ها با کمک و پشتیبانی شرکت مذکور کتاب “اطلس جامع آزمایشگاهی” و چند کتاب دیگر را تهیه یا ترجمه کرده ام که توسط شرکت پل ایده آل پارس منتشر شده است.
ترجمه و تالیف مقالات فراوان آموزشی – ترویجی در ماهنامه “اخبار آزمایشگاهی” ، “فصلنامه آزمایشگاه و تشخیص”، وابسته به انجمن علمی دکترای علوم آزمایشگاهی، و دوماهانه “پاتولوژی” وابسته به انجمن آسیب شناسی ایران از فعالیت های ذوقی اینجانب از سال های حدود ۸۰ به این طرف می باشد.
از دیگر فعالیت های علمی و دانشگاهی اینجانب همکاری با دانشگاه هنر، دانشگاه آزاد، و سازمان اسناد ملی ایران، در انجام برخی فعالیت های تحقیقات آسیب شناسی بیولوژیک مواد کاغذی و موزه ای و راهنمائی و مشاوره دانشجویان کارشناسی رشته مرمت مربوط به دانشگاه های فوق می باشد.